Om oss

Kontakta oss

Om ByggDirect - Din byggfirma i Lund

Välkommen till ByggDirect, en väletablerad byggfirma med fäste i hjärtat av Lund. Vi vet att kreativa och effektiva lösningar i samband med en kontinuerlig kontakt med kunden leder till det absolut bästa resultatet. Vidare har alla våra medarbetare en hög kompetens och självklart relevanta certifieringar så att du alltid kan känna att du är i trygga händer.

Kundkommunikation är en grundpelare i alla lyckade hantverk. Vi tar dig och dina önskemål på högsta allvar, med lyhördhet och engagemang arbetar vi på ByggDirect i Lund alltid för att göra dig som nöjd. Med ömsesidig respekt stödjer våra hantverkare dig alltid med råd baserade på en mångårig erfarenhet inom yrket. Givetvis utgår vi alltid från mottot ”kunden har alltid rätt”, med andra ord är du som har sista ordet. Oberoende av vilken tjänst du anlitar oss för garanterar vi att den utförs med precision och högkvalitet, här tas inga genvägar.En byggfirma med fokus på problemlösning

Struktur och en god stämningen ligger som grund till lyckade arbetsdagar och en hög standard på avslutade projekt. Självklart uppstår ibland problem för oss på ByggDirect, som för alla andra. Vi har valt att tackla dessa genom en stark kundkommunikation, på så sätt fungerar alltid lösningen till kundens fördel.

Vårt fokus på problemlösningar med hjälp av struktur och kundkontakt gör det också väldigt tydligt att vi på ByggDirect inte är som andra oseriösa hantverksfirmor, som idag är allt för vanliga på den öppna marknaden. Vår målsättning är att utföra våra tjänster till högsta kvalitet, självklart till konkurrenskraftiga prissättningar och en transparent arbetsprocess!