Våra tjänster

Kontakta oss

ByggDirects tjänster

På ByggDirect har vi valt att satsa på fyra stycken huvudtjänster. Eftersom våra medarbetare har både specialutbildning och lång erfarenhet inom samtliga av dessa tjänster kan vi med säkerhet påstå att vi erbjuder ett av marknadens bredaste utbud av hantverkstjänster till exceptionell kvalitet. Vidare är vår kontinuerliga kommunikation med kunden en förutsättning för att vi ska kunna leverera unika och personliga lösningar inom Malmö och Lund, detta är också en anledning till att ByggDirect har blivit ett etablerat och konkurrenskraftig företag på den öppna marknaden.

Badrumsrenovering

Hos ByggDirect hittar köks- och badrumsrenovering i Malmö och Lund. Tack vare våra hantverkares långa erfarenhet och passion för yrket får du alltid ett vattentätt resultat varje gång. Vidare är alla våra medarbetare certifierade för plattsättning och våtrum, detta gör att vi självklart också kan erbjuda en 10 års garanti på utförda arbeten!

Ny- eller ombyggnad

Vid större projekt som ett nybygge eller en ombyggnad kan du alltid känna dig trygg då detta görs till ett fast pris, utan risker för dolda extra utgifter! Vidare har ByggDirect ett samarbete med leverantörer i Polen vilket innebär att beställningsvaror, exempelvis fönster och trappor, går att ordna till ett mycket slagkraftigt pris.

Finsnickeri

Letar du efter ett personligt och unikt hem är vårt finsnickeri det självklara valet! Med hög kunskap och kompetens tillverkar vi möbler och allt annat vad finsnickeri innebär, efter kundens krav. Hör av dig så kommer vi tillsammans fram till det absolut bästa sättet att göra din dröm till verklighet.

Takservice

Slutligen byter vi även både ytter- och innertak i både Malmö och Lund. Självklart görs detta utförligt av hantverkare med lång erfarenhet, efter kundens önskemål. Vid förfrågan målar vi också inner- och ytterväggar. Tveka inte att höra av dig till ByggDirect, ett företag som aldrig väljer den lätta vägen med halvlösningar.